Termeni și condiții

Acasă / Despre noi / Termeni și condiții

Prin accesarea acestui site sunteți de acord să fiți legal legați de acești Termeni de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, nu continuați să consultați site-ul.
Termenii de utilizare pot fi modificați din când în când, fără notificare.
Conținutul acestui site are doar scop informativ . Nu constituie o solicitare sau o ofertă de a încheia orice act juridic de orice fel.

 

Disclaimer

Lead-IT a pregătit acest site cu cea mai mare atenție posibilă. Cu toate acestea, Lead-IT nu susține că conținutul site-ului este corect, complet și actualizat. Informațiile și materialele conținute pe site sunt furnizate "ca atare" și "ca disponibile". Lead-IT nu oferă nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la informațiile și funcționalitatea conținutului site-ului, incluzând dar fără a se limita la garanții de proprietate, non-încălcare, vandabilitate sau adecvare pentru un anumit scop. Fără a limita cele de mai sus, Lead-IT nu garantează acuratețea, oportunitatea, caracterul complet, fiabilitatea sau disponibilitatea site-ului sau a informațiilor sau că site-ul web este fără virus sau fără erori.

 

Nicio răspundere

În cea mai mare măsură permisă de lege, Lead-IT sau oricare dintre afiliații săi, directorii sau angajații nu au nicio răspundere pentru nicio persoană pentru nici o pierdere directă sau indirectă, răspundere, cost, revendicare, cheltuială sau prejudiciu de orice natură, indiferent dacă sunt contractate sau în culpă, inclusiv neglijență sau în alt mod, care rezultă din sau sunt legate de utilizarea întregului site web sau a unei părți din acesta.

 

Legături

Site-ul web conține conținut terță parte și linkuri către site-uri web ale unor terțe părți. Lead-IT nu are nicio influență și nu își asumă nici o responsabilitate și nici nu oferă nici o garanție sau reprezentare cu privire la conținut sau site-uri terțe, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, exactitatea, subiectul, calitatea sau oportunitatea. Lead-IT nu are răspundere pentru conținut sau site-uri terțe sau pentru site-uri care fac legătura cu site-ul Lead-IT.

 

Declarație de confidențialitate

Toate informațiile colectate pe acest site fac obiectul Politicii de confidențialitate Lead-IT, care este inclusă în Termenii de utilizare.

 

Drepturi de proprietate intelectuală:

Lead-IT sau titularul terțului aplicabil păstrează toate drepturile, titlul și interesul (inclusiv drepturile de autor, mărcile comerciale, brevetele, precum și orice altă proprietate intelectuală sau alt drept) în toate informațiile și conținutul (inclusiv toate text, date, grafică și logo-uri) pe site. Orice duplicare, procesare, diseminare și orice fel de exploatare necesită consimțământul scris al autorului în cauză.

 

Separabilitate:

În cazul în care o dispoziție a acestor Termeni de utilizare este deținută de o instanță sau un alt tribunal competent din jurisdicție ca fiind nevalidă, ilegală sau inaplicabilă din orice motiv, o astfel de prevedere va fi eliminată sau limitată la minim, astfel încât aceste Termeni de Utilizare vor continua să fie în vigoare și în vigoare.