Prezentarea companiei

Acasă / Despre noi / Prezentarea companiei

Lead IT este o companie de outsourcing IT creată de o echipa cu peste 20 de ani de experiență de lucru in mediul Enterprise, experiență de lucru în companii precum IBM, Vodafone, NATO.

Ne adresăm companiilor mici și mijlocii care au provocări IT, din cauza lipsei de personal, a lipsei de experiență sau a lipsei bugetului.

Lead IT este o companie flexibilă care poate oferi soluții IT bazate pe afacerea dvs., valorificând experiența întreprinderii la un preț accesibil.

Vă putem furniza controale complete de securitate în sistemul dvs., oferind recomandări și opțiunea de a implementa modificări.

Putem proiecta și implementa infrastructuri IT și soluții de calcul pentru utilizatorii finali cu diferiți furnizori: Microsoft, Vmware, RedHat.

Putem crea procese și proceduri pentru: Managementul schimbărilor, Managementul incidentelor, Managementul incidentelor de securitate, Planul de continuitate a afacerii.

Oferim consultanță în cloud pentru diferiți furnizori de cloud, ajutăm la migrarea volumului de muncă în cloud sau la migrarea din cloud.

 

 

Echipa noastră de specialiști este certificată în industria tehnologiilor de la companii precum: Microsoft, Vmware, Comptia, Linux.

Lead IT are diferite niveluri de parteneriate cu companii precum, Microsoft, Vmware, Lenovo, Eset, Veeam, HP, APC, Fortinet, Bitdefender.

 

Oferim asistență personalizată pentru clienții noștri, pentru a maximiza eficiența și a reduce costurile cu mediile lor IT.

 

Contactați-ne pentru mai multe informații

 

Echipa de management

 
Bogdan - CEO & Founder
Bogdan
CEO - Founder

Bogdan

Certificat VMware / Microsoft

David - Manager
David
Manager

David

Certificat VMware - VCP

Andrei - Manager
Andrei
Manager

Andrei

Certificat VMware - VCAP

Georgiana - Manager resurse umane
Georgiana
HR Manager

Georgiana

HR Manager

 
Angajăm
Membru nou